2009. szeptember 7., hétfő

Egy kis kiruccanás, természetesen biciklivel UPDATE

Kedves banda,
Ha minden jól megy, és Bubinak a hasa sem ellenzi tovább, akkor szerda hajnalban elbiciklizünk Vásárhelyre. Emiatt nem tudunk részt venni majd se a hazánkban zajló ping-pong esten (pedig ki sem kellett volna mozduljak a házból), sem pedig a bükkös kiruccanáson. Jómagam, alias Gábor nagymamámnál töltök el néhány napot, Bubi pedig talán ugyanilyen okkal indul majd útnak. Megígérem, hogy beszámolót írni fogok, ha a helyszíni tudósítás nem is jön összei, de ha hazaérek, szombat este mindenképpen megírom, hogy milyen volt. Ja igen, szombat hajnalban indulok haza, hogy szombat estére visszaérjek, utána a Retyezátban töltök el néhány napot, pontosabban hármat. Minden jót kívánok mind a ping-pog esthez, mind pedig a kiruccanáshoz, mindenekelőtt jó időt (és ezt ti is kívánjátok nekem, mert különben nem lesz egy kellemes út). Nagy valószínűséggel ugyanazon az útvonalon megyünk, mint amelyiken a biciklitúrát kezdtük el, Mezőörményes, majd Sáromberke érintésével szeretnénk eljutni Marosvásárhelyre, én pedig onnan tovább Nyárád-mentére. Meskó is megígértette velem, hogy megírom, ezért biztosak lehettek a beszámolóban.

UPDATE:

Nos, mivel Bubi barátunk lebetegedett egyedül kell majd az utat megtennem, annyi különbséggel, hogy arrafele kocsival megyek, és Vásárhelyről biciklizem ki Nyárádmentére, majd szombat hajnalban indulok vissza biciklivel, és letekerem a több mint 100 km-t, remélhetőleg délután öt órára visszaérek, mert még van egy-két elintéznivalóm, mielőtt kivonulnék a Retyezátba. De a jó az egészben az, hogy végre vakáció-feelingem van :D
Nos, csók nektek, és vigyázzatok magatokra,
Gábor

5 megjegyzés:

  1. vigyazzatok magatokra nagyon!!! es nosztalgiazzatok a biciklituras uton :D puuuu

    eszter

    VálaszTörlés
  2. jó utat, meg kellemes időtöltést mindkettőtöknek.:)várjuk majd a beszámolót, pusssz

    VálaszTörlés
  3. István, részemről jöhetsz, ha van hol aludj. Azt már sajnos nem tudok biztosítani .

    VálaszTörlés
  4. Egy kis változás nem árt, és az útvonalat is módosítottam, hazafele Bánd felől jövök, és valahol Mezőszilvás előtt érek ki a Régeni útra, és tekerek vissza Kolozsvárra. Legalább nem kell a két legnagyobb emelkedőt megmásznom. Garantálom, hogy képekkel fogok visszatérni a következő bejegyzésemben.

    VálaszTörlés