2009. augusztus 21., péntek

Ping-pong est a Hidelvén

Most már elmondhatjuk, hogy az ifinknek két hivatalos sportja van: az egyik a biciklizés, a másik a pingpong.

Tegnap a hídelvei ifi meghívott minket hozzájuk egy mérkőzésre. Ez bemelegítésnek volt szánva a leendő szombat esti naaaagy naaagy pinpong bajnokságunkra, ahova természetesen őket is szeretettel várjuk. A találkozó este 8-kor volt. Furcsa mód, annak ellenére, hogy mi voltunk a vendégek, több kétágús volt a hídelvei ifiteremben, mint hidelvei. A mi ifinket Tárkányi István, Simon István, Erika, Sanyi és jómagam képviseltük. Természetesen Szabival és Timivel is találkoztunk ott, akik most már kezdik egyre jobban érteni a kétágús poénokat és ceremóniákat. Rajtuk kívül Köpeczi Sanyival és Zágoni Andival volt esélyünk időt együtt tölteni.

A csapatok vegyesek voltak, úgy nemet mint ifit, hitvallást, gatyaszínt illetőleg. Sőt, mivel a hidelvei ifiteremben a terep nagyon csúszós a futkározó-ugráló-idegeskedő-egyensúlzavesztett ifjú bajnokok számára, T. Isti és jómagam úgy döntöttünk, hogy mezítláb játszunk. (a hidelvei ifisek hálásak a szolgálatunkért, hogy portalanítottuk a padlójukat) kész szerencse, hogy az ifis kádban lábat moshattunk…

Ami magát a versenyt illeti nem lehet semmi konkrétat mondani. Igazán az edzésre ment ki a játék. Több mini-bajnokság is lezajlott. Mindig más nyert. A csapatok is sűrűn cserélődtek. Végkövetkeztetés: mindenki nyert, mindenki vesztett, de főképpen: mindenki nagyon jól szórakozott! A legutolsó véres csata S. István-Timi és Szabi-Tekla csapatok között folyt le. Az eredményt… Egyelőre megtartjuk titoknak. Simon István még tartozik Teklának egy visszavágóval, de ezt már egyéni játékban.

A bemelegítőből ítélve, mindenki kösse fel a lenge-magyart a szombat esti marathon-pinpong-bajnokságra!

Tekla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése