2010. július 27., kedd

Második nap a túravonalon

Biztonsági okok miatt a mai napi túra nagyobb részét autós segítség nélkül folytattuk. Amikor elszakadt a banda, András barátunk is hátramaradt technikai okok miatt. Útvonalunk gyönyörű volt, a bicikli túra teljes szépségét magába foglalta. Az út köves, falusi, pont olyan volt, ahogy mi szeretjük. Szerencsénk volt, mert az első túrán pont ezen az úton haladtunk Nagyenyed felé, ismert volt és sokunk számára tele régi, barátságos emlékekkel.

Kellemes meglepetés volt számomra az út minősége, mely sokat változott. Az idő velünk tartott a mai nap folyamán, addig, amíg Tekla nem kezdte el hangsúlyozni ezt a dolgot. Nem lett volna ránk jellemző, ha túrázás közben kimaradnának a szokásos balesetek. Ma pont rám került a sor, szerencsére nem volt semmi súlyos csak egy apró karcolás meg egy jó darab sár a számban.

A napunk hőse, Eszter volt, kinek bártorsága határtalan. Hatalmas nagy tócsa állt utunkban, melyet a banda diszkréten megkerültünk, kivéve Esztert, aki teljesen nekifutott és átgázolt a tócsán. Mivel egy jó ideje tekertünk, kezdtünk lassan megéhezni, ezért a Maros mellett megpihentünk és kajáltunk egy nagyot. Pástétom, kenyér, szalámi meg a szokásos adag jó kedv, és megvolt az ebéd.

Kajálás után volt egy apró pihenő és indultunk tovább. Minél közelebb kerültünk célpontunkhoz, annál jobban kezdett az ég beborulni. Kalandunk folyamán egy nagyon különleges hídon keltünk át és félre téve a kilátást eléggé félelmetes volt. Mivel GPS (Vitus és Mesi) nélkül haladtunk, a balra kanyart elnéztük, de szerencsére időben észrevettük és egy kis falubeli segítséggel visszatértünk a jó útra. Kisebb és kisebb lett köztünk és az autós banda között a távolság, de az idő egyre rosszabb. Gyulafehérváron várt ránk az autós banda és az új társunk, Sabyi (Sanyi). Esett az eső és a levegő is nagyon lehűlt mire megérkeztünk.
Farkas István (Csuri)

1 megjegyzés:

  1. nagyon kemenyen nyomjatok....kis eszterem, te vagy az en bajnokom....mindent bele, hiszen BANDI imadja a fencidet. draga csuresz nincs ott a te stelucad:::::( igy remelem nem fogsz kialudni, es majd egyutt nezzuk meg a dragon ball z utolso reszeit.....(most erkezett meg trank :D)kedves erika, remelem amellett hogy nagyon faradt vagy es a hajad sem all jol....birod a fozesi munkakat is.
    most aszem mindenkit sorra veszek mert mindenkit irigyelek es utalok hogy ott van :D gabor dragaaaaa ....eloszor is puszi neked azta beszelunk 18 rol ha hazajosz. az uj fiuknak zolinak, toninak, farkasnak, andrasnak uzenem hogy szeressek a csajokat de mindenki azert aludjon a sajat satraban :D draga tekla kivel megyek en sorozni ha nem veled....???? jo hogy elsz, hogy birod ....csok csok. draga ati orulok hogy veluk vagy es autozol :D en is utallak, es remelem vitus mellett jokat buliztok es szorakoztok, hiszen vitus a konyvjelzom volt. ;D kicsi bubiiiiiiiii tegnap talaltam egy cedulat a penztarcamban es azt irja rajta " nagyon szeretlek teged, a te bubid "- en is szeretlek es remelem csak simogatod sereghajtokent a csajokat...orulok hogy sanyi is csatlakozott a szexi biciklijevel pusziiii a kiralynak. es kedves mesiiiim olyan jo nezni a csoportkepeket,.......elkepzelem ahogyan ulsz a vitoban es felkezzel vezetsz no meg neha kiordibalod hogy: IDIOTA !!! AUTO HATULROL :DDDD remelem nem felejtettem ki senkit ha megis holnap bepotolom. sok puszi es sok love mindenkinek.

    VálaszTörlés