2010. július 17., szombat

Ifitábor

Már egy hete, hogy lejárt az idei ifitábor. Összesen 23-an voltunk kint a tábortelken. Elég rossznak indult a táborozás, hiszen amikor megérkeztünk elkezdett esni az eső, hideg volt. Hosszú ideig esett az eső, már szinte azt hittük, hogy ilyen lesz egész végig. De reménykedtünk, hogy mégis kitisztul és lesz egy kis napsütés is. Első nap csak berendezkedett mindenki és este összegyűltünk egy rövid áhítatra, beszélgetésre. Különleges témák voltak kijelölve minden estére. Hétfőn szerepjátékban visszautazhattunk Jákob idejébe, és átélhettük vele együtt az izgalmas történetét. Későre lett vége, hiszen elhúzódott minden. De nem is baj, mert így legalább mindenki szuper gyorsan bebújt a sátrába aludni. Másnap reggel korán keltem, hiszen a reggeli sem lesz meg magától. :) Még hétfő este megbeszéltük, hogy kik lesznek a segédek a konyhán minden napra. Az idén Hajni néni, a tábor régi szakácsnője nem tudott velünk jönni, ezért magunk kellett főzzünk. Eszter meg én voltunk a főszakácsok de ettől még jól jöttek a konyhaszolgálatosok is, hiszen munka volt bőven reggeltől estig. A tábor végére már egészen belejöttem az adagokba, hogy 23 személyre mennyiből hogyan és mennyit kell. :)) Jó kis gyakorlat volt a biciklitúrára. :))
Hála Istennek szerdára kitisztult az ég egy kicsit és volt egy kis jobb időnk. Kirándulni nem mentünk az idén, mivel féltünk az esőtől. :)
Volt minden reggel áhítat és este beszélgetés. Az estékről annyit, hogy nagyon jó, aktív beszélgetés alakult ki minden egyes alkalommal. A kis csapat, újakkal együtt összemelegedett. :)

Minden szépen szervezetten ment, nem volt igazából semmivel sem gond. A jó csapat, emberek, a sok szórakozás, viccelődés, tábortűzi beszélgetések megadták az idei tábor igazi hangulatát.

Most már csak az maradt hátra, hogy minden egyes táborunk legalább ilyen jó legyen. Ami végső soron csakis rajtunk múlik, hiszen olyan a tábor amilyennek csináljuk.

Mindenkinek jó készülődést kívánok a biciklitúrára. :) egy hét múlva már indulunk. :) Szóval mindenki vegye elő a kis felszerelést.
Azoknak pedig akik itthon maradnak, azt üzenjük, hogy naponta olvassák majd a blogot, hiszen napjában frissítjük majd, új hírekkel minden állomáson.

puszi mindenkinek

Erika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése