2010. július 27., kedd

Le-fel Túra

Rajt: Gyulafehérvár

Cél: Szeben

Útszakasz: Nehéz/Veszélyes

Úthossz: 96 kilométer

Út időtartalma: 7 óra

Átlagsebesség: 17,6km/h

Maximalis sebesség: 64,7km/h

Ne higyjétek, hogy csak ennyi történt velünk a mai nap, ez most csak egy rövidke morzé üzenet a mai napról mert mindenki Zombi fáradt és csak ágyat szeretnénk látni....

UI: Igérem a mai napról holnap egy komoly beszámolot írok mert nagyon sok izgalmas dolog  történet ma velünk, rendőrök, nyakig sár és stb.


BUB_X  OUT!!!

6 megjegyzés:

  1. A 64.7 km/ora -ha igaz- rendkivül veszélyes egy kétkerekün !!! Kapitányok , ezredesek, turaszervezök :Ezt kérem a jövöben mellözni.

    VálaszTörlés
  2. Hát ez a Bubix nagyon fáradt lehetett, mert ha 64,7 km/h-val haladtak, akkor 7 óra alatt akár a tengerig is tekerhettek volna :)
    AK

    VálaszTörlés
  3. Kezd alakulni a dolog ha mar megbirjatok a 64,7 km/h-t :D Amugy nem olyan veszelyes az egy ketkerekun ;) Na jo tekerest mara :P

    blah

    VálaszTörlés
  4. ezek szerint le a kalappal elottetek.....a tavalyi km/h sebesseghez kepest ez tenyleg rekord....:D de azert kivancsi vagyok a nyakig sarra es a rendor"lanyokra" is. :D no meg kulonosen ratok.
    az este patet ettem es magoztam.....:D

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok biciklisek! Köszönjük a beszámolót, Róbert! Reméljük, hogy kipihentétek magatokat. És biciklis múltunkra visszatekintve azt is értettük, hogy egy alkalommal a csúcssebességetek volt 64,7 km/h, nem pedig az átlagsebességetek :)

    VálaszTörlés
  6. Keves blah ?

    Szálltál már el bicikliröl 60 felett ?
    Én igen, igaz "csak" ~40 km/h-nál és foltozás lett a vége.

    Persze tudom Te sokkal ügyesebb vagy .....

    VálaszTörlés