2009. november 9., hétfő

Készülődés a KISZT-re

Ha nem tévedek, az idei KISZT már a IX.-ik. Szokás szerint minden évben sor kerül a színjátszó találkozóra, annyi különbséggel, hogy valamelyik másik ifi szervezésében. Az idén a Belvárosi ifisek szervezik, és amint ma este is mondták, nem könnyű dolog. Ezt mi is nagyon jól tudjuk, hiszen nekünk is alkalmunk volt megszervezni. Visszatekintve rá, elmondható, hogy sikeres szervezés volt.
Már javában mennek a próbák, előkészületek. Szinte minden nap összegyűlünk az alagsorban próbálni. Ez eléggé nagy kihívás, ugyanis mindannyiunknak sok a tennivalója, zsúfolt a programja, és nehéz egy közös, mindenkinek megfelelő időpontot találni. De azért mindig jól kialakul.
Nehéz vállalkozásba kezdtünk, hiszen egyáltalán nem egyszerű a darab s pláne a kivitelezés. Azonban én úgy gondolom, és ez a próbákon is látszik, jól alakul, és mire elérkezik a nagy pillanat pontosan úgy fog menni minden, mint ahogyan annak mennie kell.
Mindenki keményen dolgozik a próbákon, amik sokszor fárasztóak és nehezek is, a darab műfaját tekintve, de ez egy olyan út, aminek a végére érve nagyon büszkék leszünk magunkra, hogy megcsináltuk és sikerült. Természetes velejárója ezeknek a próbáknak az is, hogy néha már túl fáradtak vagyunk, vagy zsimbesek és stresszesek is akár, így akkor mindenkinek nehéz.
A jókedv sem hiányzik azonban, minden mértékben lehet találni belőle, és ez csak segít, erősíti a kis csapatot.

A visszaszámlálás napjai megkezdődtek, és én azért írok, hogy mindenki tudja, milyen áldozatokat vállalva dolgozik a csapat, és ráadásul ez milyen jól megy.

Én büszke vagyok mindenkire!

Hajrá, mert ez menni fog!!!!

puszik

Erika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése