2009. november 20., péntek

Hajrá kedveseim!


Már beállítottam az óram reggel fél 9-re. Gondolom mindenki megtette az utolsó szükséges előklészületeket a holnapi napra. A visszaszámlálás beindult és már csak pár óra választ el a fellépésünktől.
Tulajdonképpen nagy fába vágtuk a fejszénket, hiszen olyan valamivel próbálkoztunk, amit előttünk még soha senki nem tett. Kevés időnk volt, és a darab is nehéz, no meg a táncok is. Mindezek ellenére én egy dologban nagyon biztos vagyok, abban, hogy megpróbáltuk minden erőnket beleadni, hogy jól menjen. Elégedettnek kell lennünk hiszen sikerült így is összehozni.
Sokszor úgy éreztük, hogy abbahagyjuk, nem csináljuk meg, és nem állunk ki a színpadra, hogy bénáskodjunk. Dehát, ha most így előre végiggondolom, mégsem bénáskodás lesz belőle, hanem megmutatjuk mindenkinek, hogy ez is sikerülni fog.

Most már késő este van, szóval jó lenne ha én is lefeküdnék, és pihentetném a lábzizmoáimat no meg a hangom is. (csupa szerencse, hogy pantomim és nem kell beszéljek, mert ilyen semmi, rekedt hanggal nem sokra mennék.) :)


Mindent bele drágák. :)
Ügyesek leszünk holnap!!

pusssz

Erika :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése