2009. november 14., szombat

Boti képzelt betegének minden képzeletet felülmúló előadása

Sziasztok Kedveseim,
Kissé megkésve bár, de mindenképp meg kell osszam veletek mély csodálatomat a csütörtöki Képzelt Beteg előadását illetően, és föleg Boti alakítását illetően.
Nagy izgalommal készültünk s nagyon vártuk már az előadást. Mikor bementünk a terembe, már alig volt hely. Sokan voltak fiatalok öregek egyaránt. Az előadás 2 órát tartott de 20 percnek sem tünt. Jó volt a szereposztás is, a rendezés is. Meglepő ugyanakkor nagyon is odaillő betétek voltak a darabban, a Jimy betétdalok kanfasztikusak voltak (szándékosan írtam kanfasztikusat, mert a fantasztikus túl kevés lett volna rá:))). Boti vitte a prímet és a háromszoros vastapsot teljes mértékben megérdemelte. Nagyon megkapta magának a szerepet, vagy a szerep kapta meg őt(ki tudja?). Elejétől a végéig kellett hozza a morcos "képzelt" beteget, amit nagyon ügyesen alakított. A kiabálásai, a veszekedései, a kitörései mögött közbe vigyorogva találtuk meg Botit is. Nagyon jó volt látni, hogy Botikámnak semmi erőfeszítésbe nem kerül kiabálnia és veszekednie mindenkivel mindenek felett.:)))
ugyanakkor persze játszi könnyedséggel vitte a szerepet magával a darab végéig, figurázott, gesztikulált, mutogatott, harcolt és élvezte hogy ha nyer, ideges volt és olvadó, aggodó apuka,persze volt tradicionális, ellenkezést nem tűrő, erőteljes és gyengéd, félénk, pánikbeteg és minden más, amit a karaktere kívánt tőle.
Nagyon büszke voltam és vagyok rá, nagyon ügyes volt és nagyon szakszerű.:)
Kész profiként mozgott és teljesített a színpadon.
Szóval mindenképp megérdemel annyi tapsot amennyit szeretne, gratulálok neki is és a csapat többi tagjának is. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ugyanakkor Boti hozzánk tartozik s kivágta a rezet, s ezt mindenki láthatta, tapasztalhatta.
Botikám kérünk majd képeket, kérlek tegyél fel a blogra sokat sokat!!!!
sok puszi és ölelés neked
Meskó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése