2009. július 25., szombat

kozeledik...... meg 2 nap :)

Igen, hamarosan indulunk a NAGY bicikliturankra es nagyon keszulodik mindenki. Lehelnel volt az egyik foszerviz (koszi Lehel!!), Feri bacsinal a fouzlet, karikazas, eloturak, erdekes biciklis nadragok, sisak, felszerelesek es sok megbeszelnivalo. Nagyon varom, habar meg nem erzem annyira az elbiciklizes erzeset meg, de biztos hetfo hajnalban teljesen el tudunk szakadni nagy es zajos varosunktol es kulonleges felfedezoutra indulunk.

Kedves ifisek, baratok, szulok es kutyacicak, vasarnap, augusztus 9en ha tehetitek, unnepeljuk egyutt a turank utolso napjat egyutt, hogy tuleltuk es senki sem fordult be az arokba utkozben :D Varunk a szentlaszloi Exodus tabortelkunkre egy nagyot enni, sutni, pihenni, focizni, napozni, este meg lesz tabortuz is! Hetfon reggel egyutt karikazhatunk be Kolozsvarra. Gyertek, jo? :)

Utunkat kovethetitek a blogon, minden nap beszamolot irunk, kepekkel, talan videoval is.

En nagyon varom, ti? :D

Eszter

6 megjegyzés:

  1. Szülőknek különösen ajánljuk a blogot, hiszen vituálisan is közvetítjük, pillanatképekben, hogy mi történik az egyes helyszíneken. A Csuri eséseit mindenesetre legalább filmezni fogjuk, ha nem fényképezni. ja... fordítva. Szóval, akkor két nap múlva eltekerünk, és este majd 70 km távolságból jelentkezünk. Anya, értem nem aggódj, Eszter te se - mintha aggódtál volna valaha is. Vitus, te majd aggódhatsz, neked megengedem :D

    VálaszTörlés
  2. Gabor, nem fogok aggodni, mert muslicakkal teli fogsorral fogok vigyorogni, s kozben a hajam lobog a szelben - igy fogok tekerni. szoval nem aggodom erted, nem lenne eleg idilli a kep. csak ott leszek. :D Anya, ertem se aggodj!

    eszter

    VálaszTörlés
  3. En mindenkiert aggodom! De ettol meg minden okes lesz, foleg, hogy mar megvasaroltuk a szalamit :)

    VálaszTörlés
  4. Az enyém biztos aggodni fog :D Jaj, nem birom már, milyes hosszú lesz az éjszaka...

    Puiu' mami

    VálaszTörlés
  5. 3, 2, 1, es mar indulunk is csk meg az az egy ejjel milyert milyert kell varakozni....
    No holnap mindenkit maximalis formaban akarok latni!!!

    BUB-x

    VálaszTörlés
  6. :D én már fel vagyok turbózva, és készülök rendesen. Megvannak a walkie-talkiek, 1-es kanálison annyi mindent befog, hallom, hogy a biztonsági őrök hívják egymást cigizni, meg ilyenek. szóval, vagány cuccok. Majd túrán rendesen fogjuk őket használni, gondolom egy másik kanálison. Na, mindenki csomagoljon, mert mindjárt indulunk.

    VálaszTörlés