2009. július 29., szerda

2. Nap Képek

Kedves sokak, és még azon túl is mindenki,

Igaz, hogy ezzel az adag képpel is késtünk, hiszen nem ment túl jól az internetünk, de végre olyan helyen vagyunk, ahol fel tudjuk tölteni a képeket. A második nap nem is volt olyan nehéz, hiszen csak 33 km-t tekertünk, de nem is indultunk el túl korán, úgyhogy kényelmes tempóban értünk le Sáromberkére.

Miután nagy nehezen sikerült reggel 9-kor felkelni, öszepakoltunk, abban a reményben, hogy 11-kor el tudunk majd indulni


Reggeli áhitat előtt, amit Vitus tartott, készítettünk egy csoportképet a templom előtt.



Így néz ki belülről a Mezőörményesi templom:


Ez pedig a külseje:


Miután minden sátor bekerült a mikrobuszba, Lehel is nekilátott a saját dolgait összeszedni, közben pedig egy pillantást vetettünk kis lakásába, ahol sok szeretettel gondozta a biciklijét:



Közben Zsolt már nyugtalanul fészkelődött a mikrobuszban, és folyton sürgetett a walkie-talkien keresztül, hogy induljunk végre:


Közben elbúcsúzunk a vendéglátóinktól, akikkel egészen megbarátkoztunk, és felpattantunk a biciklikre, hogy...


... a hegy aljában megálljunk, amíg a kocsikba bepakolták a vacsorához szükséges kenyeret. (Mesi szerint ugyanis nagyon finom volt az örményesi kenyér, így egyhangúan megszavaztuk, hogy ott vegyük meg a kenyeret) Közben pedig készítettünk egy csoportképet.
Ezen a napon Erike szinte ereje felett tekert, és megmászott minden hegyet. Ezért otthon külön oklevelet fog kapni! :D
Végül a hegy tetején megpihentünk, és újratöltöttük a kulacsokat, hogy útközben ne kelljen a vizesüveget előkaparászni a táskából
Egy-két emelkedő után egymás mögött és mellett haladtunk, 30 km/h-s sebességgel. Persze Mesi is közrejátszott, hiszen ő vágta nekünk a szelet, hogy ellenszéltől mentesen tudjunk haladni.
Végül este 6 óra körül megérkeztünk a Sáromberki parókia udvarára.
A napi kiértékelőt finom vacsora követte, majd fél 12-kor mindenki mély álomba zuhant

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése