2009. július 20., hétfő

Esti túrácskák

Kedves banda, és más olvasók!

Akinek ideje megengedi, az tartson velünk ezen a héten, hiszen minden este kisebb kiruccanásokat szervezünk, amelyeknek célja Tordaszentlászló, Kajántó, de lehet másfele is menni. Azért javasoltam az esti időpontot, mert olyankor még van energiánk - gondolom - azon kívül pedig 6-7 óra fele már elmúlik a nagy hőség, ami megnehezítené a tekerést. És természetesen össze kell szokni, a biciklit be kell járatni, hiszen egyik levelében Bubi is írta, hogy rájött, hogy ereszt a kereke - vagy a biciklijének a kereke? - és kényelmetlen a széke. Tehát meg kell szokjuk egymást és a biciklinket. Ha valaki más ifis is olvasná, vagy valaki, akit érdekel a túránk, akkor hajrá, jöhet velünk, főleg ha tapasztalt biciklisről van szó :D. Aki teheti tehát tekerjen velünk.

Gábor

3 megjegyzés:

  1. Megvolt az elso "kis" turank, a celpont KAJANTO volt. Meglatogattuk Gaborek telket falatoztunk egyet a sotetben, majd indultunk vissza. Visszafele megkellet aljunk hiszen fantasztikusan szep volt az egbolt(tejut, sok sok csillagkep)es nem beszelve a csendrol. Orommel jelentjuk hogy hazafele elertuk az 50km/h-as sebesseget. Ja es Csuri tapasztalta milyen esni egy biciklirol, szerencsere egy haja szala sem gorbult meg, de ha erdekli valakit hogy mi tortent Csurival az Csurit kerdezze...

    VálaszTörlés
  2. II. Tura
    Egy szo "szuper volt"!!!
    Ma senki sem eset le:D Az atlag sebesseg oda 20km/h volt es vissza meg 32km/h.
    A lambaink fenye szepen verodott vissza a kajantoi tavon... cep volt!

    Mindig varunk embereket!

    VálaszTörlés
  3. Ez a második napi túra eszméletlenül jó volt. Az első is jó volt, azért mert így legalább tudjuk, hogy Erika mennyire bírja dícséret a tekeréséért - második nap pedig megpróbáltunk minél hamarabb kiérni, hogy a saját határainkat is megismerjük. Szerda este nem lesz tekerés, mert csütörökön néhányan letekerünk Mezőörményesig és vissza. Ennek az lenne a lényege, hogy lássuk, hogy azok, akik a legjobban húznak, mennyi idő alatt érnek ki, illetve mennyire fárasztóak a kaptatók. Addig is mindenkinek kellemes készülődést, Teklának meg szorítunk, hogy a felvételije sikerüljön. Az ifiből Dani (Kiss) is sikeresen felvételizett az Universitatea Tehnica Automatizari si Calculatoare szakára, 8,50-et írt matekből és ingyenes helyre jutott be. Norbi (Fodor)ugyancsak bejutott valamelyik másik szakra, neki nem volt felvételi, és várja, hátha átjut majd ingyenes helyre. Neki is szorítunk.

    VálaszTörlés