2009. július 27., hétfő

1 nap, Mezőörményes, Túléltük!!!!

Sziasztok mindenkinek, aki olvassa:)
Megérkeztünk első sátorhelyünkre, tökéletesek voltunk, minden jó volt, és mindenki nagyon, de nagyon ügyes volt. Az út jó volt, voltak nehéz és kevésbé nehéz, megoldott és kevésbé megoldott helyzeteink, deeee minden egyes domb végül csak kisimult előttünk. Mindegyiket meghódítottuk. Volt kajaszünet és pihenő és sok kicsi és nagy HÓRUKK. Találkoztunk rendőrbácsival is, önbizalomfejlesztő gyorstalpalón vett részt, hisz nagyon kedvesek voltunk vele. Mikor bemondtuk a "preot" jelszót egyből megenyhült és már osztottuk is az európai minőségű bicikliutak jövőjét. Zsolt gurigás négykerekűje meg-megbotlott, így Boti felhúzta a hegyen, Erika tekert a legtöbbet....fonalat a buszban:), Eszter váltott a legtöbbet (megyepolgárságot), Bubi, a sereghajtó teljes némaságba burkolózótt egész út alatt a walkie-talkie segítségével, Gábor ....Gábor ő fenomenálisan vezette a pandabandát a pandamobil után. A zászlóóó(köszi Orsi és Ágota) még mindig lobog, ő nem fáradt el. Tekla az első nő, aki (kis lépés neki, nagy lépés az emberiségnek) feljutott a csúcsokra. Tárkányi Istinek megnőtt a haja és leégett, Sanyi jól húzott, Szabi mindenkinek szereti tudni a lelkiállapotát és ezt ki is mondja hangosan, mint egy jó szuperego(ugye látszik, hogy pszichológus írta:))). Lehel lehellettként siklott felettünk, alattunk, mögöttünk, előttünk. Vitus...jól van, volt, lesz:) és én is (Mesi).
Nagyon kedvesen fogadtak, megvannak a sátorhelyeink, egy gombnyomásra fel is húzódtak, van bennük légkondi és jakuzzis fürdőő Bubi bubikkal. Tökéletes ellátásban részesülünk, és most megyünk kajálni:)
Képeket később!!!

Mesi

4 megjegyzés:

  1. huuuuhhaaaa, ez igen!! Orulok, hogy az elso nap ilyen szepen sikerult es mind-mind nagyon ugyesek voltatok. Remelem, hogy tovabbra is csak szep es jo dolgokban fogtok reszesulni. Balesetmentes bicikliturat kivanok tovabbra is.

    Norbi, aki kemenyen szurkol nektek Kolozsvarrol ;) Mindent bele, gyerekek!

    VálaszTörlés
  2. Kedves kispandák a nagyvilágban!
    Örömmel olvastam az első nap eseményeit,a szerencsés megérkezést a tökéletes ellátást,gondolom a kaja is jó volt ,de a fáradság az mindennél erősebb ,mert a képek nem kerültek fel ,pedig nagyon vártam.Csak igy tovább.Mindenkit szeretettel puszil Anyuci.

    VálaszTörlés
  3. juhuuuu!

    gratula a sok biciklihosnek!
    eszternek: majomka meg mindig nagyon utal B-)
    reka uzeni a randabandanak: tekerjetek ugyesen, kepesek vagytok ra, en hiszek bennetek! :D
    csenge: fel a dombon, le a dombon, fel a dombon, le a dombon....:P
    agota uzeni reka neveben: szia eszter, szia szia.

    missszio misssszio!

    csengrekago

    VálaszTörlés
  4. kedves kispandak a nagyvilagban
    nagy izgalommal vartam hogy elolvassam az elso nap esemenyeit,nagyon orvendek hogy tuleltetek ,tovabbra is kivanok nektek sikeres tekerest
    es imadkozok mindenkiert
    szeretettel puszil anyuka

    VálaszTörlés