2010. május 21., péntek

K.R.I.T.

Készülődik az I. KRIT! Gondolom senkinek nem okoz nehézséget ennek a megfejtése.:) Amint a munkatáborban beszélgettünk az idei tervekről, úgy döntöttünk, hogy megszervezünk egy nagy közös táborozást. Ennek a neve a KRIT. (Kolozsvári Református Ifisek Tábora). Az ötlet már akkor jól hangzott, de attól féltünk, hogy a 100 ember fogadásához, és azoknak táboroztatásához, kevés lesz az a pár emberből álló szervezőcsapat. Az elején nehezen kaptunk embereket, de ahogy páran többet beszélgettünk róla, mások is kedvet kaptak a segítéshez.
Az elmúlt szerdán megvolt az első gyűlésünk. A csapat, hála, kibővült, és annak örültem, hogy így most biztosan könnyebben szervezkedünk. Teázgatás közben beszéltük meg ötleteinket, és dolgoztunk ki egy kerettervet, hogy kb. hogy is nézzen ki az egész. A legjobb hír mindenki számára, hogy a szeptember 9-12-ei hétvégét sikerült felszabadítani, így hát Algyógyon lesz a tábor. Sokmindenről tárgyaltunk és ahogy haladunk egy teljes program felé, annál jobban várjuk már a szeptembert.
Mivel az a hétvége közvetlen iskolakezdés előtt van, többnyire itthon lesz a társaság. Tehát kérem az ifiseket, hogy határidőnaplójukban foglalják le ezt a dátumot erre a nagyméretű, szuper, közös táborra. :)

Már megkezdődött a szesszió az egyetemistáknak és a félévik szezonja az iskolásoknak. Nem féltelek titeket, hiszen mindenki ügyes és a legjobbat adja magából. Tehát hajrá, mert mindjárt itt a vakáció. :) Ügyeskedjetek!

Erika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése