2010. április 17., szombat

GYŐZELEM!!!! :)

GRATULA!

Így kezdeném ezt a bejegyzést. A mai nap igen sikeres volt, és győzelemmel zárult. De kezdjem az elején.
Reggel 9 órakor indult a csapat a Györgyfalvi negyedi iskolába, ahol tartották a kézilabda bajnokságot. A belvárosi ifi szervezte az idén a mérkőzést. A sorshúzás után kezdődtek a meccsek.
Úgy gondoltuk Mesikével ketten, hogy jó lenne valamivel feldobni a hangulatot és mindenkinek tudtára adni, hogy mi kinek szurkolunk. Így lett az, hogy kartonra kiírtuk, hogy "hajrá Kétágú" és fölé sok-sok lufit függesztettünk. :)) Igazán eredeti ötlet. De ezek után hadd mutassam be a csapatot: Kriszta, Csabi, Bubi, Levi, Zoli, Vitus, Isti, Sanyi. Ők voltak a nap fénypontjai. :) A kis meccsek voltak az elsők, itt dőlt el, hogy melyik csapat megy tovább. Első mérkőzésük a Törökvágással volt. Szép meccs volt, mindkét csapat ügyesen játszott, de aztán a vége fele már nagyon ráhúztak a mieink és győztesen kerültek ki. :) Ezután a Tóközzel tették próbára minden erejüket, hiszen igen szoros volt az eredmény mind az utolsó pillanatig. Azonban mégis az utolsó gól számít, és azt a fiúk dobták, így hát ezt a meccset is győzelemmel zárták. Természetesen mindeközben nem feledkezem meg a szurkolókról sem, akik a pálya szélén kiabáltunk és biztattuk a fiúkat. A Kakasos ifivel mérettettek meg ezután. Egész végig lelkesen játszott a kis csapat, de már látszott, hogy fáradtak voltak. Szorosan haladtak a pontszámok felfele és mindvégig azon voltak a csapatok, hogy sikeresek legyenek. Ebből a játszmából a Kakasos került ki győztesként. Ettől eltekintve mi is továbbjutottunk, így hát készülni kellett az elődöntőre. Nagy izgalom, stratégia megbeszélés, bemelegítés és máris jött a Kerekdomb elleni meccs. Amikor az ember azt látja, hogy már elődöntőben vannak, még jobban motiválja, hogy bár fáradt, kitartson és jól játszódjon. Ha jól emlékszem Kerekdombot 2 góllal verték meg, viszont nagyon szoros meccs volt. Itt már látszott, hogy a csapat egészen jól összedolgozott, figyeltek egymásra, szervezettek voltak nagyon. Nekünk eddigre már elment a hangunk a szurkolástól, viszont mi sem adtuk fel és tovább szurkoltunk. Megérdemeltek a fiúk minden egyes hangot. :) És..... jött a még nagyobb izgalom, a döntő pillanata. A Kakasos ellen játszották a döntőt, akik ugyancsak nagyon ügyesen, kitartóan játszódtak. Ezért hát nekik is jár taps. Utolsó pillanatig tűkön ültünk, hiszen az utolsó pár másodpercben még egyenlőre álltak. De akkor jött, az utolsó nekifutás...., és gól lett. :)))
Hurrá! Mindenki örömittasan ugrott fel, a boldogság mérhetetlen volt mindannyiuk számára. Minden erőfeszítés megérte..., a mérkőzés végi győzelmen mindenki érezte a pillanat forróságát.
GYŐZELEM..., kiálthatjuk együtt. Voltak veszélyes helyzetek is, de Csabi hihetetlenül jól védett. Kriszta sem hagyta magát, sőt ha valaki el akarta venni tőle a labdát, oroszlánmódra védte és nem engedte el. Addig-addig harcolt bárkivel is, amíg ő kerekedett felül. :) Bubi és Vitus harciasan törték át az ellenkező csapat védővonalát, sokszor még utolérni is nehéz volt őket. Zoli és Levi sem lustálkodott, hiszen a veszélyes oldalakat védték és onnan dobták be a jobbnál jobb gólokat. Isti is csak ügyeskedett, hiszen sokszor fenntartotta a betolakodókat. Sanyi, amikor kapuban állt becsületesen kivédte a közeledő labdákat. Megtörtént, hogy egyik másik lesérült, de a fájdalmat félretéve felálltak és játszódtak tovább. Nem könnyű feladat, úgy gondolom, hiszen maga a szaladás is már fárasztó.
A pálya szélén mi is mindvégig kitartottunk és összeszorított kezekkel, nagy izgalommal szurkoltunk a remek csapatnak.

Mi mást mondhatnék? Talán még csak annyit, hogy nagyon büszke vagyok a csapatra és annak minden egyes tagjára külön-külön is. A meglepetés-finomság amit megígértem nekik, hogy megkapják ha nyernek, azt a legközelebbi ifin meg is fogják kapni. :)))

Gratulálok persze a többi részt vevő csapatnak is, hiszen ők is kitartóan, beleadással játszódtak.

Csak így tovább fiúk és Kriszta. :)

puszi,

Erika

5 megjegyzés:

 1. Hajrá, Kétágú! Mi vagyunk a legtárébbak :))

  VálaszTörlés
 2. Erika... neked izomlazad lesz a sok szurkolastol :)
  -Sanyi

  VálaszTörlés
 3. nem baaaaj, mi igy is szeretunk!
  :D

  nagyon ugyesek vagytok! azt hiszem evszazadok ota semmi sportban nem gyozedelmeskedtunk :))
  sajnalom, hogy nem ordibalhattam, de most annal buszkebb vagyok ratok!

  E

  VálaszTörlés
 4. A szorkolo lanyoknak adok torok gyogyszert, maszirert csereben!!!!!!!

  VálaszTörlés
 5. juhuuu! forcá kétágú! buszke vagyok ratok! Buszke vagyok, hogy ketagus vagyok ujbol es ujbol!:D

  VálaszTörlés