2010. február 25., csütörtök

Táncelőadás és szülinapozás

Úgy gondoltam, hogy egy pár sort írok az elmúlt táncelőadásról és az Eszter meg István (Csuri) szülinapjáról. :)

Február 19-én volt egy táncelőadás. Az ifiből többen is elkezdtünk járni társasági táncra a KISZT óta. Megjött a kedvünk a darab után, hogy tánctudásunkat tovább fejlesszük és egy magasabb szintre vigyük. Minden pénteken ifi előtt kemény próbáink voltak. S egyszer csak Orsi bejelenti, hogy a kicsik táncelőadásában mi is részt kéne vegyünk, mi is fel kéne lépjünk. Hát.....meglepetés volt, hiszen a többiekkel már két éve próbál, gyakorol, mi meg vagy 2 hónapja. De azért elvállaltuk a fellépést, és ezzel együtt a mindennapos kemény próbát is. De megérte. Az az érzés, amit táncolás közben a táncparketten érez az ember, mindent megér, még a fárasztó próbákat is. :) Eszti meg én izgulva vártuk a pénteket, hogy vajon milyen lesz, mennyit fogunk hibázni. De jó volt, jól sikerült. Ez az élmény sem történt az ifisek nélkül, hiszen mindenki eljött megnézni bennünket. :) Ami nagyon jó érzés volt számomra, hogy ott vannak a legkedvesebb barátaim, és velem együtt örülnek. A következő előadásban már több ifisünk is fel fog lépni, akik a mostanit a vizsgák miatt kellett kihagyják. ....Csodálatos élmény volt számomra, és kimondottan örülök, hogy az ifisekkel együtt ünnepelhettem. :)

A tánc után mindenki sietett fel a panda barlangba, mert jött egy másik ünneplés. Ugyanis Eszter és István születésnapját ünnepeltük. :) Lassan mindenki megérkezett és kezdődhetett is az ünneplés. Volt ajándékátadás, még torta is. A hangulat igen jó volt, mint mindig, :) s egyesek beszélgettek, mások fácánoztak. Még finom szalmakrumlpi is készült, ami az üres gyomrunknak igen jólesett. :)
S hát persze, hogy az ilyen összejövetelekről sosem hiányozhat a póker party. Késő éjfélbe nyúlt a játék, s mikor mindenki belefáradt, akkor elindultunk hazafele.
Amint látjátok az ifiből sosem hiányoznak az események, élmények, szóval érdemes járni. :))))


Erika


UI.: felteszek néhány képet is.

Bécsi keringő


Salsa



Keringő




Az ünnepeltek


Itt is ők, csak más színben :)



A torta






Szalmakrumplizunk egy tálból :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése